مواد لازم برای 4 نفر
4 /1 پیمانه روعن زیتون
1 عدد پیاز
3 ق س سرخالی پودر کاری
20 گرم کره
500 گرم گوشت ران گوسفندی
2 حبه سیر ساطوری شده
1 قوطی شیر نارگیل
200گرم قارچ دکمه ای
1 ق چ پودر گشنیز
1 ق چ زردچوبه
به میزان لازم نمک و فلفل
2 ق س زنجبیل تازه ساطوری شده ( معادل 1 ق چ پودر زنجبیل )
طرز تهیه:
1. در یک تابه روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را به مدت 3-2 دقیقه داخل آن تف دهید تا نرم و سبک شود. سیر را هم همراه 2 قاشق پودر کاری به پیاز اضافه کرده، به تفت دادن ادامه دهید.
2. در یک قابلمه کمی روغن زیتون ریخته و گوشت خرد شده را به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل آن سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند، سپس زنجبیل، زرد چوبه، پودر گشنیز و کره را اضافه کنید و مواد را کمی تفت دهید. حالا باید قارچ را همراه با 1 قاشق پودر کاری اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن ، پیاز و سیر را که تفت داده بودید، به گوشت افزوده کنید. کمی هم آب داخل قابلمه بریزید و با حرارت متوسط بگذارید تا گوشت بپزد. بعد از آنکه گوشت پخت، به میزان لازم نمک وفلفل به آن اضافه کنید.
3. در انتها شیر نارگیل را به خورش اضافه کنید و 10تا 15 دقیقه زمان دهید تا خورش جا بیفتد.
4. بعد از آنکه خورش آماده شد، می توانید آن را همراه با برنج سرو کنید.
فوت و فن
شیر نارگیل را می توانید از سوپر مارکت ها و فروشگاه های بزرگ تهیه کنید.
دیدگاه شما