13. آذر 1398 - 7:42   |   کد مطلب: 6821
خورش کاری فرانسوی با گوشت بره

مواد لازم برای 4 نفر
 

4  /1 پیمانه  روعن زیتون   
1 عدد پیاز    
3 ق س  سرخالی پودر کاری
20 گرم  کره    
500 گرم گوشت ران گوسفندی   
2 حبه  سیر ساطوری شده
1 قوطی  شیر نارگیل
200گرم  قارچ دکمه ای
1 ق چ  پودر گشنیز
1 ق چ زردچوبه  
به میزان لازم  نمک و فلفل  
2 ق س  زنجبیل تازه ساطوری شده ( معادل 1 ق چ پودر زنجبیل )

طرز تهیه:

1. در یک تابه روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را به مدت 3-2 دقیقه داخل آن تف دهید تا نرم و سبک شود. سیر را هم همراه 2 قاشق پودر کاری به پیاز اضافه کرده، به تفت دادن ادامه دهید.

2. در یک قابلمه کمی روغن زیتون ریخته و گوشت خرد شده را به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل آن سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند، سپس زنجبیل، زرد چوبه، پودر گشنیز و کره را اضافه کنید و مواد را کمی تفت دهید. حالا باید قارچ را همراه با 1 قاشق پودر کاری اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن ، پیاز و سیر را که تفت داده بودید، به گوشت افزوده کنید. کمی هم آب داخل قابلمه بریزید و با حرارت متوسط بگذارید تا گوشت بپزد. بعد از آنکه گوشت پخت، به میزان لازم نمک وفلفل به آن اضافه کنید.

3. در انتها شیر نارگیل را به خورش اضافه کنید  و 10تا 15 دقیقه زمان دهید تا خورش جا بیفتد.

4. بعد از آنکه خورش آماده شد، می توانید آن را همراه با برنج سرو کنید.

فوت و فن

شیر نارگیل را می توانید از سوپر مارکت ها و فروشگاه های بزرگ تهیه کنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار