17. فروردين 1397 - 14:12   |   کد مطلب: 21425
این دستور غذای ماکارونی با ترکیب اسفناج و پنیر ساده تر از اونیه که فکرش رو می کنید .
ماکارونی,چیز کیک ماکارونی,اسفناج و پنیر,ماکارونی با اسفناج و پنیر,گوشت قلقلیshabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:

مواد لازم:

۱ بسته ماکارونی زانویی
۱ بسته اسفناج پخته و یخ زده
۱ پیمانه پنیر ریکوتا
۱۱۰ گرم پنیر خامه ای
½ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
۶ عدد تخم مرغ
۳ حبه سیر
۱ و ¼ قاشق چای خوری نمک
¼ قاشق چای خوری فلفل
۱ بسته سس ماکارونی
۱ پیمانه به اضافه ۲ قاشق غذاخوری پنیر پامزان رنده شده
۱۶ عدد گوشت چرخ کرده گرد شده

 

دستور پخت:

فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
داخل قالب کمربندی را چرب کنید و زیر و اطراف آن را با فویل بپوشانید.
ماکارونی را مثل دستور روی بسته بپزید.
در ظرف دیگری اسفناج، پنیر ریکوتا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، ۱ عدد تخم مرغ، ۱ حبه سیر، ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید.
داخل یک ظرف جداگانه دیگر ماکارونی، ۱ و ½ پیمانه سس ماکارونی، ½ پیمانه پنیر پارمزان، ۲ حبه سیر و ¾ قاشق چای خوری نمک را با هم ترکیب کنید. سپس ۵ عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
۱/۳ ماکارونی را داخل قالب بریزید. سپس مواد اسفناج را روی آن بریزید (به اندازه ۲ سانتیمتر از لبه ها خالی بماند) و در نهایت باقیمانده ماکارونی را روی مواد اسفناج اضافه کنید.
قالب را به مدت ۱ ساعت و ۵ دقیقه داخل فر در دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت قرار دهید. سپس از فر بیرون بیاورید با چاقو لبه ها را از قالب جدا کنید و از قالب در بیاورید. در آخر با گوشت ها و مقداری سس روی آن را تزئین کنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار