17. بهمن 1396 - 12:31   |   کد مطلب: 20705
پیراشکی یک پیش غذای ساده وخوش طعم است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه پیراشکی گوشت و زیتون را آموزش داده ایم.
پیراشکی,گوشت,زیتون,آشپزی,پیراشکی گوشت و زیتون,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها

مواد لازم:

عصاره گوشت: 2 قاشق سوپ خوری
آرد: یک کیلوگرم
روغن قنادی: 500 گرم
ماءالشعیر: به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز (ریز خرد شده): نصف یک عدد
زیتون (ریز خرد شده): 100 گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن

طرز تهیه:

1. آرد را در ظرف مناسبی الک کنید. مقداری نمک و روغن قنادی را اضافه کنید و مواد را ورز دهید. ماءالشعیر را اضافه کنید (مقدار ماءالشعیر باید به اندازه ای باشد که خمیر یک دست شود و به دست نچسبد) خمیر را در محلی گرم قرار دهید تا ور آید.

2. خمیر را پس از ور آمدن، روی سطح کار پهن کنید و دایره هایی از آن قالب بزنید.

3. پیاز ریز خرد شده را در مقداری روغن روی حرارت تفت دهید تا طلایی رنگ شود. عصاره گوشت را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید به پیاز اضافه کرده و تفت دهید، نمک و فلفل بزنید. زیتون ریز خرد شده را اضافه کنید.

روی هر یک از دایره های خمیر مقداری از مخلوط گوشت قرار دهید و آنها را تا کرده و لبه ها را محکم کنید. آنها را به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.
 

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار