9. خرداد 1396 - 12:31   |   کد مطلب: 16974
روش تهیه فرنی بسیار ساده و خوشمزه با آرد برنج و گلاب ویژه ماه مبارک رمضان در اختیار شما روزه داران قرار می‌گیرد.
ماه رمضان 96,خواص فرنی,تهیه فرنی,افطاری ساده,اخبار سلامت,روزه داری,دستورالعمل فرنی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها
به گزارش شبنم همدان به نقل از باشگاه خبرنگاران : فرنی یکی از وعده‌های خوراکی بسیار خوشمزه که در گذشته به عنوان یک خوراکی چاق کننده شناخته می‌شد و بر اساس پژوهش‌ های جدید برای تناسب اندام بسیار مفید است.
 
فرنی اگر شیرین نباشد میتواند گلو را نرم و صاف کند و آمادگی برای صرف شام و افطار را فراهم آورد.
 
 
فرنی از آن دست خوراکی هایی است که زمان و مکان نمیشناسد و هر موقع از سال در هر فصلی در هر شرایطی و برای هر سنی خوشمزه و دلچسب است. در سفره‌های افطاری و ماه رمضان هم که جایگاه ویژه‌ای دارد و به دلیل شیرین بودن و همچنین گرم بودن میتواند گزینه عالی برای افطار باشد.
 
مواد لازم:
شیر: ۲ لیوان
آرد برنج: ۲ قاشق غذا خوری
شکر: ۴ قاشق غذا خوری
آب:0.5 استکان
گلاب :۱ قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه:
 
ابتدا شیر سرد را با لیوان‌های دسته دار که در تمامی خانه‌ها یافت می‌شود در قابلمه مورد نظر بریزید. سپس آرد برنج و آب را اضافه کنید و کاملاً هم زنید تا آرد در شیر سرد حل شود روی حرارت گذاشته و مرتباً هم زنید.
 
نکته: اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می‌شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود. پس مرتباً به هم زنید تا کمی غلیظ شود سپس از روی حرارت کنار گذاشته و شکر و گلاب را اضافه کنید.
 
 دوباره روی حرارت گذارید و هم زنید تا قوام لازم برای فرنی بدست آید فرنی را بایستی سریعاً در کاسه‌های کوچکی که از قبل آماده چیده اید، بریزید دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت‌تر می‌شود پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد.
 
خواص فرنی:
 
فرنی باید در حد اعتدال مصرف شود زیرا زیاده‌روی و یا به موقع مصرف نکردن‌ آن می‌تواند زیان‌بار باشد. مصرف آن بعد از وعده غذایی اصلی توصیه نمی‌ شود زیرا به خاطر کالری بالا باعث افزایش وزن و بالا رفتن تری‌گلیسیرید می‌شود.
 
انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار