29. مهر 1395 - 17:19   |   کد مطلب: 13100
زرشک و انار برای تصفیه خون و از بین بردن چربی نیازمندند

به گزارش شبنم همدان ،

سر آشپز سایت شبنم همدان برای میان وعده یک دسر خوشمزه را آموزش میدهد:

 

مواد لازم:
آب زرشک ۲ لیوان
آب انار ۲ لیوان
شربت آلبالو ۱ لیوان
آب انگور سیاه نصف لیوان
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
میخک ۲ دانه
چوب دارچین ۲ تکه
نعناع تازه ۲ شاخه
نمک نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:
نیم کیلو گرم زرشک را تمیز کرده و داخل ۳ لیوان آب خیس کرده و به مدت دو ساعت آن را کنار می گذاریم. سپس در دستگاه غذاساز آن را میکس می کنیم. داخل قابلمه ریخته و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه می جوشانیم. سپس آن را صاف می کنیم. آب زرشک همراه با آب انار و شربت آلبالو به علاوه آب انگور – سرکه بالزامیک – میخک و دارچین و نمک را با هم مخلوط می کنیم. برگ نعناع تازه را داخل مواد انداخته و با چند تکه یخ در صورت تمایل ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری شکر را سرو می کنیم.
زرشک تازه و انار هردو در این فصل به وفور یافت می شوند .

 

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار