14. آذر 1398 - 6:45   |   کد مطلب: 7217
ماهی یکی از مقوی ترین غذاهای موجود در طبیعت به شمار می رود که طرز پخت متنوعی دارد. در این مطلب آکاایران طرز تهیه استیک ماهی را شرح داده است. با ما همراه شوید تا شیوه ی تهیه این استیک خوشمزه را فراگیرید.
استیک ماهی با سس تارتار و زیره

مواد لازم استیک ماهی :

 

مواد لازم

اندازه

 

ماهی تن

4 قطعه

 

روغن مایع

یک چهارم فنجان

 

آبلیمو

3 قاشق غذاخوری

 

زیره تفت داده شده

یک قاشق مرباخوری

 

فلفل سیاه

یک چهارم قاشق مرباخوری

 

سیر له شده

2 حبه

 

سس تارتار و زیره

یک دوم فنجان

 

 

روش تهیه استیک ماهی :

*. به نقل از آکاایران : ماهی را بشویید و روی دستمالی خشک کنید سپس در کیسه نایلون با روغن، آبلیمو، زیره، فلفل و سیر مخلوط کنید و روی ماهی ها بریزید تا کاملا به مواد آغشته شوند .کیسه را 30 تا 60 دقیقه در یخچال بگذارید در این مدت یک بار مواد را هم بزنید. ماهی را از مواد بیرون آورده و مواد را نگه دارید. ماهی ها را روی پنجره فلزی چرب شده در کباب پز یا فر بچینید.

*. روی منقل زغالی یا در فر از قبل گرم شده با حرارت متوسط 8 تا 12 دقیقه کباب کنید. در نیمه زمان پخت ، ماهی ها را بچرخانید و مقداری از مواد درون کیسه را روی شان بمالید. زمانی که چنگال به راحتی در گوشت ماهی فرو رود و گوشت را ورقه ورقه کند، ماهی حاضر است و می توانید با سس تارتار و زیره سرو کنید.

*. نکته : ماهی تن بی استخوان به قطر 2 سانتی متر بریده شده.

 

سس تارتار و زیره :

*. 2 قاشق غذاخوری چاشنی انبه ریز خرد شده، یک سوم فنجان سس مایونز، یک قاشق مرباخوری خردل ، یک قاشق مرباخوری آبلیمو و یک قاشق مرباخوری زیره تفت داده شده را مخلوط کنید و در ظرف دربسته ای تا هنگام سرو در یخچال بگذارید.امیدواریم با تهیه این استیک ماهی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

 

خواص ماهی :

*. ماهی دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است و اکثر مواد مغذی مفید و ضروری برای انسان را به تنهایی داراست. ولی ویژگی مخصوص ماهی که آن را بین سایر مواد غذایی حائز اهمیت خاص ساخته است، نوع چربی موجود در آن است.

 

اختصاصی آکاایران

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار