18. تير 1395 - 17:47   |   کد مطلب: 10989
سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که مردم جهان گرایش بیشتری نسبت به استفاده از ماهی در رژیم غذایشان پیدا کرده‌اند.

به گزارش شبنم ها به نقل از تسنیم : سازمان ملل طی گزارشی از افزایش تمایل مردم سراسر جهان به خوردن ماهی خبر داد.

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، در حالی مردم در سراسر جهان گرایش به خوردن ماهی بیشتر پیدا کرده‌اند که مصرف سرانه ماهی با 20 کیلوگرم در سال برای نخستین‌بار در سال 2014 در صدر موادغذایی مورد مصرف مردم جهان قرار گرفت.

بر اساس برآوردهای اولیه که در گزارش روز گذشته(پنج‌شنبه) سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل(فائو) منتشر شده است این افزایش مصرف ماهی در سال 2015 نیز ادامه پیدا کرده است و این افزایش مصرف به نظر می‌رسد با رشد جمعیت و افزایش درآمد و پدیده شهرنشینی و بهبود در منابع ذخایر ماهی در ارتباط مستقیم بوده است.

با توجه به این گزارش، وضعیت شیلات و آبزی پروری جهانی در سال 2016، مصرف جهانی سرانه ماهی به طور متوسط ​​از 9.9 کیلوگرم (21.8 پوند) در سال 1960 به 14.4 کیلوگرم (31.7 پوند) در سال 1990 افزایش یافته است.

این میزان در سال 2013 بالغ بر 19.7 کیلوگرم (43.3 پوند) و در سال 2014، در حدود 20.1 کیلوگرم (44.2 پوند) برآورد شده است.

 مدیر کل فائو(FAO) «خوزه گرازیانو دا‌سیلوا» در این رابطه گفت که در حال حاضر پرورش ماهی و یا آبزی پروری -با استفاده از شیوه ساحلی و یا استخر به منظور بالابردن گونه‌های آب شیرین و آب شور -  نیمی از مصرف ماهی مردم جهان را تامین می‌کند.

طبق این گزارش، چین  با تولید 60 درصد از پابزی‌پروری جهان نقش مهمی در رشد پرورش ماهی بازی کرده است.

کل تولید جهانی از ماهیگیری در سال 2014 در حدود  93میلیون 400 هزارتن بود که از این میزان  81.5 میلیون تن از آب‌های دریایی و 11.9 میلیون تن از آبهای داخلی تولید شده است.

بر اساس این گزارش بعد از چین، اندونزی،ایالات متحده و روسیه در رتبه‌های بعدی بیشترین کشورهای تولیدکننده این ماده غذایی غنی قرار دارند.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار