15. اسفند 1394 - 11:23   |   کد مطلب: 9654
سوپ, جو , گوشت گاو

مواد لازم :

  • 350 گرم گوشت گاو یا گوشت کبابی بره، برش خورده در 2.5 سانتی متر
  • 1 قاشق سوپخوری روغن مایع
  • 400 گرم آب گوشت
  • 1 پیمانه پیاز خرد شده (1 عدد بزرگ )
  • 2/1 پیمانه کرفس خرد شده ( 1ساقه )
  • 1 قاشق سوپخوری پونه کوهی یا ریحان
  • 4/1 قاشق سوپخوری فلفل سیاه
  • 2 عدد سیر
  • 1 عدد برگ بو
  • 300 گرم گوجه فرنگی خرد شده
  • 1 پیمانه هویج پوست کنده و خرد شده یا 2/1 پیمانه سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده
  • 3/2 پیمانه جو زود پز

 

طرز تهیه:

  1. ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت، پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید.با حرارت ملایم برای 1:30 ساعت بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه).
  2. گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد می‌ریزیم شعله را کم کرده و می‌گذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله می‌توان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد).
  3. سپس برگ بو را از آن خارج می‌کنیم .غذا آماده سرو است.
برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار