10. بهمن 1394 - 10:10   |   کد مطلب: 9067
بیلمینی(سوپ راویولی)
  • مواد لازم
  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • پیاز 1 عدد کوچک
  • آرد
  • آب
  • گالینابلانکا 2 عدد یا سوپ مرغ 4 لیوان
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل

 

روش پخت:

 

  1. ابتدا با آرد و آب خمیری درست می کنیم که نرم باشد و در عین حال به دست نچسبد
  2. گوشت رو با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط می کنیم
  3. سوپ ساده رو درست کنید: یا سینه ی مرغ رو با پیاز بپزید یا 4 لیوان آب رو با 2 تا عصاره ی مرغ بپزید و اگر دوست دارید به سوپتون رب بزنید
  4. گوشت رو به اندازه ی گلوله های کوچیک اندازه ی نخود درست کنید، خمیری رو که درست کردید رو به اندازه ی گلوله های کوچیک در بیارید و کف دستتون باز کنید،گلوله های کوچیک گوشت رو توی خمیر بزارید و خمیر رو از وسط تا کنید تا مثل یک نیم دایره در بیاد،2 گوشه ی نیم دایره ها رو روی هم بزارید و فشار بدید تا به هم بچسبند
  5. وقتی سوپ به جوش اومد راویولی ها رو توی سوپ بندازید و 30 دقیقه اجازه بدید تا بپزد

این غذا برخلاف بقیه سوپ ها با سرکه و فلفل سرو میشه

منبع: چی بپزم

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار