مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم برای سس
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک قابلمه مناسب آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستاها را همراه با مقداری نمک داخل آن بریزید و حدود 13 دقیقه صبر کنید تا پاستا نرم شود، سپس آن را آبکشی کنید.
2. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس فلفل دلمهایها را که خردکردهاید داخل آن سرخکنید.برای تهیه سس، فلفل دلمهایهای سرخشده را همراه با خامه، پنیر پارمسان، ریحان و مقداری نمک و فلفل داخل ظرف غذا ساز یا مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملاً باهم مخلوط شده، به خورد هم بروند، سپس آن را کنار بگذارید.
3. در یک ظرف مناسب پاستای پختهشده را با سسی که آماده کردهاید مخلوطکنید. گوجهفرنگیهای خردشده، یک پیمانه پنیر موتزارلا و ریحان خردشده را هم اضافه کنید. مواد را خوب باهم مخلوطکنید. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به مواد بزنید.
4. مواد را داخل یک ظرف مناسب برای فر مانند یک پیرکس بریزید. مابقی پنیر را روی مواد بریزید. حالا ظرف را به مدت 25-20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر کاملاً آب شود، سپس ظرف را از فر درآورید و صبر کنید تاکمی خنک شود. حالا میتوانید غذا را سرو کنید.
دیدگاه شما