مواد لازم:
فیله ماهی 450 گرم
شیر ¾ پیمانه
تخم مرغ 1عدد
ادویه دریایی 1 قاشق چایخوری
آرد کامل 1 پیمانه
روغن گیاهی 3 قاشق غذاخوری
فلفل سبز خرد شده 1 پیمانه
لیموترش قاچ شده 1 عدد
طرز تهیه:
ماهی ها رابشویید و روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا خشک شوند.در یک بشقاب گود، شیر، تخم مرغ و ادویه دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید. آرد را در بشقاب دیگری بریزید. ماهی ها را در مخلوط شیر بغلتانید و سپس در مخلوط آرد قرار دهید. فیله ها را بتکانید تا آرد اضافه شان گرفته شود. این کار را دوباره تکرار کنید تا یک لایه ضخیم دور ماهی ها را بپوشاند.
3 قاشق غذاخوری روغن را درون تابه بزرگ داغ کنید. ماهی ها را در آن به مدت 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید.
تابه را بشویید و فلفل ها را درون تابه بدون روغن 2 دقیقه تفت دهید تا کبابی و طلایی شوند. فیله های سوخاری ماهی را به همراه فلفل کبابی سرو کنید.
دیدگاه شما