21. فروردين 1397 - 12:20   |   کد مطلب: 21477
خیارشور یکی از مخلفاتی است که معمولا در یخچال همه خانه ها پیدا می شود. خیارشور به همراه ساندویچ، سالاد، ماکارونی و خیلی از غذاهای دیگر سرو می شود. به جای اینکه از خیارشورهای شرکتی استفاده کنید، خود کفا شوید و خودتان این شور خوشمزه را تهیه کنید.

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:

مواد اولیه:

خیار به میزان لازم

سیر 3حبه
ترخون چند ساقه
سرکه نصف لیوان
نمک وفلفل به میزان لازم
آب جوشیده سرد به میزان لازم

1-خیار را کاملا شسته داخل شیشه های سسی بزرگ می ریزیم.

2-بعد چند ساقه ترخون وسه حبه سیر در شیشه می اندازیم.

3-در اخر اب جوشیده خنک را با نمک وفلفل مخلوط میکنیم به اندازه دلخواه ونصف لیوان سرکه. روی خیارهای داخل شیشه می ریزیم انگاه در شیشه را محکم می بندیم.

4-حالا یک قابلمه براداشته شیشه را در وسط ان قرار داده تا کمر شیشه قابلمه را پر اب می کنیم سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا اب بجوش اید.

نکته:

توجه کنید وقتی آب جوش آمد ساعت می گیریم 15 دقیقه در حال جوش باشه پس از این زمان شیشه را از قابلمه دربیارید و بگزارید روی کابینت خنک بشه.

وقتی کاملا سرد شد داخل یخچال بزاریدو فرداش نوش جان کنید.به همین راحتی.

این میزان مواد فقط برای یک شیشه می باشد.

این خیار شورشبیه خیار شور های شرکتی می شه با همون مزه و از همه مهمتر نیازی نیست 2هفته انتظار بکشید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار