3. فروردين 1397 - 11:17   |   کد مطلب: 21272
با توجه به اینکه اول بهار ساعت ها تغییر می کند، روزها بلندتر به نظر می رسند. بنابراین شاید بد نباشد طرز تهیه یک کیک عصرانه را آموزش ببینید.
شیرینی نارگیلی,شیرینی عید,شیرینی بادام نارگیل,عصرانه عیدانه,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:

مواد لازم:

پودر بادام: 60 گرم
پودر نارگیل: 65 گرم
پودر قند: 110 گرم
سفیده تخم مرغ (بزرگ): 2 عدد
نمک: یک پنسه
شکلات (آب شده): 100 گرم (برای تزیین)
پودر نارگیل: یک دوم پیمانه (برای تزیین)

طرز تهیه:

ابتدا پودر قند، پودر بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
بعد داخل کاسه سفیده تخم مرغ ها و نمک را تا زمانی که سفیده فرم بگیرد هم بزنید.
سپس مواد پودری را در چهار مرحله به کمک لیسک به سفیده اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط کنید.
بعد در قالب های شکل دار سیلیکونی و از قبل چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 10 الی 15 دقیقه بپزید.
بعد از درآوردن از فر و سرد شدن رویش را با شکلات آب شده و پودر نارگیل تزیین کنید.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار