30. دى 1396 - 12:16   |   کد مطلب: 20462
سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ هاست که میتوانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.
سوپ,سوپ گردو و خامه,سوپ خامه,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل برترین ها:
 

مواد لازم:

آب مرغ: 4 الی 5 پیمانه
سیر (ریز خردشده): یک حبه
پیازچه (ریز خردشده): یک عدد
گردو (خرد شده): یک پیمانه
جوز هندی (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری

مواد لازم کرم:

کره: 2 قاشق سوپ خوری
آرد: 2 قاشق سوپ خوری
خامه: 100 میلی متر
جوز هندی (پودر شده): یک قاشق چای خوری

مواد لازم رویه:

برگ گشنیز (تازه): یک الی 2 عدد
گردو (خرد شده): به مقدار لازم

 

طرز تهیه:
1. آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
 
2. سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو را به آن اضافه کنید. پس از این که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند.
 
3. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.
 
4. مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.
5. برای تهیه کرم، کره را در ظرفی  مناسبی روی حرارت ذوب کنید.
6. آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
 
7. خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
 
8. جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.
9. کرم را به مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.
 
10. سپس سوپ را سرو کنید و روی آن را با برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار