21. آبان 1396 - 12:34   |   کد مطلب: 19426
کیکی ساده با مزه ای جالب و جدید که می‌توانید برای خود تهیه کرده و همراه با نوشیدنی دلخواه سرو نمایید.
کیک خرمالو,کیک,خرمالو,کیک پاییزی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از تبیان:

 

مواد لازم:

پوره خرمالو                               1 پیمانه

جوش شیرین                            1 قاشق چای‌خوری سر صاف

بیکینگ پودر                               نصف قاشق چای‌خوری

وانیل                                        نوک قاشق چای‌خوری

شکر                                         1 پیمانه

روغن مایع                                 1 پیمانه

تخم مرغ                                   3 عدد

آرد سفید                                  2 پیمانه

گردو خرد شده                           نصف تا 1 پیمانه

دارچین در صورت تمایل               نصف قاشق چای‌خوری

جوز هندی در صورت تمایل         یک چهارم قاشق چای‌خوری

پودر قند و گردو                          برای تزیین

 

 

طرز تهیه:

مرحله 1 - شکر، وانیل و روغن را بزنید تا یکدست شوند سپس تخم مرغ‌ها را دانه دانه  به آن افزوده و هر کدام را برای 1 دقیقه بزنید.

 

مرحله 2 - آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک کرده و در 3 مرحله به مخلوط تخم مرغ افزوده و با لیسک (قاشق) از یک جهت هم بزنید تا مخلوط شوند. (در صورت تمایل در این مرحله دارچین و جور را نیز اضافه کنید)

 

مرحله 3 - پوره خرمالو و گردو را به مخلوط افزوده و هم بزنید.

 

مرحله 4 - مایه آماده شده در قالبی که قبلاً کاغذ انداخته‌اید و یا کره مالیده و آرد پاشی کرده‌اید، بریزید.

 

مرحله 5 - قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 50 دقیقه تا 1 ساعت قرار دهید تا کیک پخته شود سپس در ظرف مورد نظر برگردانده به دلخواه تزیین کرده و همراه با نوشیدنی دلخواه سرو نمایید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار