20. آبان 1396 - 12:10   |   کد مطلب: 19409
از اجزای بی نظیر و زیبای آشپزی ایرانی زرشک است. این میوه خوش رنگ و خوش مزه و پرخاصیت در سرزمین پهناور ایران به وفور کشت می شود و البته قائنات خراسان، بزرگ ترین تولیدکننده زرشک در جهان است
 آش زرشک,زرشک,خواص زرشک,آش,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:

مواد لازم:

برنج: 2 لیوان

سبزی آش: 700 گرم خرد شده

فلفل تند: چند عدد خرد شده

لپه: دوسوم لیوان

آب زرشک: 2 لیوان

نمک و زرد‌چوبه: به میزان لازم

پیاز داغ: 3 قاشق غذا‌خوری

نعنا داغ: به میزان لازم 

گلپر: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا برنج و لپه را از قبل بشویید و خیس کنید و 4 تا 5 لیوان آب روی آنها بریزید و بپزید. سبزی را خرد کرده و به آش اضافه کنید.

پیاز را سرخ کرده و همراه نمک و زرد‌چوبه و کمی گلپر به آش افزوده و بگذارید آش پخته و تقریبا سفت شده و جا بیفتد.

بعد آن را از روی حرارت بردارید و آب زرشک را در آش ریخته و در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با گلپر، نعنا داغ و کمی زرشک سرخ شده تزئین کنید و میل کنید.

لازم به ذکر است که می‌توانید آب زرشک را هم در این آش بریزید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار