4. آبان 1396 - 12:05   |   کد مطلب: 19179
پیتزا با نان سیر یک پیتزای خلاقانه زیباست که طعم خیلی خوبی هم دارد.
پیتزا,پیتزای خانگی,نان سیر,پیتزا با نان سیر,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم

  • خمیر پیتزا به مقدار کافی
  • سس پیتزا 1/2 پیمانه
  • پنیر موزورلا رنده شده 1 و 1/2 پیمانه
  • روغن زیتون 1/2 قاشق غذاخوری
  • سوسیس پپرونی به مقدار دلخواه
  • برای تاپینگ سیر:
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • ریحان 1/4 قاشق چایخوری
  • رزماری 1/8 قاشق چایخوری
  • پنیر پارمزان رنده شده 2 قاشق چایخوری

پیتزا با نان سیر یک پیتزای خلاقانه زیباست که طعم خیلی خوبی هم دارد. در ضمن بسیار ساده و آسان تهیه میشود. برای نان سیر کافی است روی حاشیه خمیر پیتزا ادویه های مخصوص را بپاشید و آن را چند دقیقه در فر بپزید. سپس سس و تاپینگ دلخواه (از قبیل سوسیس، گوشت چرخکرده یا سبزیجات) روی نان سیر ریخته میشوند و پیتزا با نان سیر دوباره در فر پخته میشود. این پیتزا به صورت اسلایسی سرو میشود و نانی بسیار ترد و خوشمزه دارد. قطعاً در تزیین و چیدن تاپینگ روی نان دست شما باز است و میتوانید پیتزا را به هر شکلی که دوست دارید در بیاورید. حتی میتوانید از قالب پیتزای گرد هم استفاده کنید. اما در اینجا از سینی فر مستطیلی معمولی استفاده شده است.

 

طرز تهیه: فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه بدهید گرم شود. سینی فر مورد نظرتان را چرب کنید و خمیر پیتزا را روی آن پهن نمایید. آنقدر خمیر را بکشید که به لبه های سینی برسد و ضخامت آن تقریباً در همه جا یکنواخت باشد.

مواد لازم برای تاپینگ سیر مخصوص یعنی پودر سیر، نمک، فلفل، ریحان، رزماری و پنیر پارمزان رنده شده را با هم مخلوط کنید. روغن زیتون را با یک قلمو یا با دست روی حاشیه دور خمیر بمالید. سپس مواد تاپینگ سیر را روی این بخش بپاشید. سینی را به مدت 8 دقیقه در فر قرار دهید تا نان سیر نیم پز شود.

نان را از فر خارج کنید و سس پیتزا را وسط آن بریزید و روی نان بمالید. اما حاشیه آن را خالی بگذارید. روی بخش سسی را با پنیر موزورلا و سوسیس پپرونی (یا هر تاپینگ دلخواه دیگری) بپوشانید. 6-8 دقیقه دیگر پیتزا را در فر بپزید تا پنیر ذوب شود و کناره های نان سیر ترد و برشته شود.

دیدگاه شما

آخرین اخبار