14. مهر 1396 - 10:46   |   کد مطلب: 18884
کوکی زنجبیلی از آشپزی آلمان و هلند آمده است و بیشتر در فصل سرما (نزدیک به کریسمس) تهیه میشود.
انواع کوکی,شیرینی زنجبیلی,کوکی با طعم زنجبیل,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم

  • آرد 2 و 1/4 پیمانه
  • جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
  • دارچین 1/2 قاشق چایخوری
  • هل 1/2 قاشق چایخوری
  • جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل سفید 1/4 پیمانه
  • بادام آسیاب شده 1/4 پیمانه
  • شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
  • عسل 1/3 پیمانه
  • کره 5 قاشق غذاخوری
  • خامه 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ بزرگ 1 عدد
  • برای روکش:
  • پودر قند 2 و 1/2 پیمانه
  • آب جوش 4 قاشق غذاخوری

کوکی زنجبیلی

 

کوکی زنجبیلی از آشپزی آلمان و هلند آمده است و بیشتر در فصل سرما (نزدیک به کریسمس) تهیه میشود. طعم تند و تیز زنجبیل و مقدار خیلی کمی فلفل سفید این کوکی را بسیار دلپذیر میکند. چیز دیگری که باعث زیبایی و متفاوت شدن کوکی زنجبیلی است روکش سفید رنگ زیبایی است که خیلی راحت از حل کردن پودر قند در آب جوش تهیه میشود. کوکی زنجبیلی را میتوانید همراه با چای یا قهوه به عنوان عصرانه میل کنید و از آن لذت ببرید.

 

طرز تهیه: در کاسه کوچکی، آرد برتر، جوش شیرین، نمک، زنجبیل برتر، دارچین برتر، پودر هل برتر، جوز هندی، فلفل سفید و بادام آسیاب شده را بریزید. این مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 

کوکی زنجبیلی

 

شکر قهوه ای، عسل برتر، کره و خامه را در یک قابلمه یا شیرجوش متوسط داغ کنید و مرتب هم بزنید تا کره آب شود و شکر در مایع حل شود. سپس آن را از روی شعله بردارید و بگذارید 5 دقیقه در دمای اتاق خنک شود.  مخلوط آرد را اضافه کنید و هم زنید. وقتی خوب مخلوط شدند تخم مرغ را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید. خمیر سطح براقی خواهد داشت و چسبناک خواهد بود.

 

کوکی زنجبیلی

خمیر را محکم در سلفون بپیچید و از شب تا صبح در یخچال قرار دهید (میتوانید خمیر را تا دو روز در یخچال نگهداری کنید).

 

کوکی زنجبیلی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر را از سلفون خارج کنید و بلافاصله به صورت دو لوله باریک به ضخامت 2 سانت در بیاورید. لوله خمیری را به فاصله های دو سانتی برش بزنید و هر تکه را با دست گلوله کنید. این مرحله را باید به سرعت انجام دهید تا خمیر گرم و چسبناک نشود.

 

کوکی زنجبیلی

 

گلوله های خمیری را با فاصله روی سینی فر (که روی آن کاغذ روغنی کشیده اید) بچینید. کمی روی آنها فشار بدهید تا پخ شوند. 15 دقیقه کوکی زنجبیلی را در فر بپزید تا طلایی رنگ شود. سپس آن را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.

 

کوکی زنجبیلی

 

برای تهیه روکش، پودر قند را در آب جوش حل کنید. کوکی ها را یکی یکی در مایع روکش فرو ببرید و روی یک توری فلزی بچینید تا مایع اضافه چکه کند.

 

کوکی زنجبیلی

 

صبر کنید روکش سفت شود سپس آنها را سرو کنید.

 

کوکی زنجبیلی

 

نکته: کوکی زنجبیلی را در ظرف در بسته در جای خنک نگهداری کنید. این کوکی را میتوانید تا 2 هفته نگه دارید. طعم آن به مرور زمان حتی بهتر هم خواهد شد.

 
انواع کوکی,شیرینی زنجبیلی,کوکی با طعم زنجبیل,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها
انواع کوکی,شیرینی زنجبیلی,کوکی با طعم زنجبیل,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها
انواع کوکی,شیرینی زنجبیلی,کوکی با طعم زنجبیل,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها
انواع کوکی,شیرینی زنجبیلی,کوکی با طعم زنجبیل,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها
انواع کوکی,شیرینی زنجبیلی,کوکی با طعم زنجبیل,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها
انواع کوکی,شیرینی زنجبیلی,کوکی با طعم زنجبیل,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها
انواع کوکی,شیرینی زنجبیلی,کوکی با طعم زنجبیل,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

دیدگاه شما

آخرین اخبار