2. مرداد 1396 - 12:49   |   کد مطلب: 17791
ساندویچ استیک از آن غذاهای آسانی است که اکثر افراد آن را می‌پسندند.
انواع استیک,انواع ساندویچ,رسپی استیک,ساندویچ,ساندویچ استیک,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم

  • سس مایونز 1 پیمانه
  • سیر خرد شده 2 حبه
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • استیک گوشت گاو 450 گرم
  • فلفل دلمه‌ای سبز 2 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • نان ساندویچی کوچک 4 عدد
  • پنیر موزورلای رنده شده 200 گرم
  • جعفری خشک شده 1 قاشق چایخوری

 

ساندویچ استیک با سس سیر

 

ساندویچ استیک از آن غذاهای آسانی است که اکثر افراد آن را می‌پسندند. سس مایونز سیر هم خیلی خیلی راحت تهیه می‌شود و طعمی عالی به ساندویچ استیک می‌دهد. فقط کافی است سیر با مایونز مخلوط شود و در یخچال قرار بگیرد تا خنک بماند. محتویات ساندویچ استیک هم از سرخ کردن قطعات استیک با پیاز و فلفل دلمه‌ای تهیه می‌شود. بالاخره روی ساندویچ پنیر موزورلا ریخته می‌شود و داخل فر می‌رود تا پنیر آب شود. در صورت دسترسی نداشتن به فر می‌توانید از پنیر صرف نظر کنید و ساندویچ را با سس استیک دلخواه خود سرو کنید.

 

طرز تهیه: برای تهیه سس سیر، ابتدا سیر را به صورت خیلی ریز خرد کنید و در کاسه کوچکی با سس مایونز مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. حال فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

 

استیک را به شکل نوارهای باریک برش بزنید. پیاز را حلقه حلقه کنید و فلفل دلمه‌ای را هم به صورت خلال‌های باریک ببرید و کنار بگذارید.

 

مقداری روغن سرخکردنی داخل تابه‌ای ریخته و آن را روی شعله متوسط گرم کنید. استیک خرد شده را داخل روغن داغ بریزید و تفت بدهید تا به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید. سپس پیاز و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید. به مقدار کافی نمک و فلفل بپاشید و مواد را تفت بدهید تا زمانی که پیاز نرم و طلایی رنگ شود. سپس تابه را از روی شعله بردارید.

 

نان‌های ساندویچی را با چاقو باز کنید و وسط هر کدام حسابی سس سیر بمالید. مخلوط گوشت را بین نان‌ها تقسیم کنید. روی گوشت هم پنیر موزورلا را بریزید. ساندویچ‌ها را داخل سینی فر قرار دهید و جعفری خشک را روی آنها بپاشید. سینی را در فر بگذارید تا پنیر آب شود. سپس ساندویچ استیک را سرو کنید. نوش جان!

 

نکته: برای جلوگیری از ترد شدن بیش از حد نان در فر، می‌توانید ساندویچ‌ها را در سینی عمیق قرار دهید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار