19. تير 1396 - 16:26   |   کد مطلب: 17579
کیک بستنی با روکش شکلاتی یکی از بهترین کیک‌هایی است که می‌توانید برای مناسبت‌ها و مهمانی‌های مختلف به ویژه در فصل تابستان تهیه کنید.
انواع کیک شکلاتی,تزیین کیک بستنی,تهیه کیک,دسر با بستنی,دسر تابستانی,طرز تهیه کیک,کیک بستنی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک :

مواد لازم

  • پودر کیک شکلاتی 1 عدد
  • مواد لازم پودر کیک
  • بستنی نعنایی (یا وانیلی) 1/2 لیتر
  • خامه 1 و 1/2 پیمانه
  • شکلات تخته‌ای 200 گرم
  • شکلات سفید 100 گرم
  • اسانس نعنا چند قطره (دلخواه)
  • رنگ خوراکی سبز چند قطره (دلخواه)

کیک بستنی با روکش شکلاتی

 

کیک بستنی با روکش شکلاتی یکی از بهترین کیک‌هایی است که می‌توانید برای مناسبت‌ها و مهمانی‌های مختلف به ویژه در فصل تابستان تهیه کنید. این کیک بستنی از دو لابه کیک شکلاتی تشکیل شده که وسط آن‌ها یک لایه بستنی نعنایی قرار گرفته است. روی کیک هم با گاناش شکلات پوشانده می‌شود و بعد با گاناش سبز رنگ روی آن طرح جالب و زیبایی ایجاد می‌شود. طرز تهیه این طرح روی کیک هم کار سختی نیست و فقط احتیاج به یک خلال دندان دارد. در ضمن شما می‌توانید به جای بستنی نعنایی و گاناش سبز از بستنی وانیلی با گاناش سفید یا بستنی زعفرانی با گاناش زرد یا هر ترکیب دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

 

طرز تهیه: ابتدا فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. مایه کیک شکلاتی را مطابق دستور موجود روی بسته بندی پودر کیک تهیه کنید. یا از دستور تهیه کیک شکلاتی ساده استفاده کنید. کف یک سینی فر لبه دار را چرب کنید و روی آن کاغذ روغنی بکشید. مایه کیک شکلاتی را روی کاغذ بریزید و سینی را در فر قرار دهید.

 

 

توجه کنید که به دلیل نازک بودن، کیک سریع‌تر از زمان معمول آماده می‌شود. پس آماده بودن آن را بعد از حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با یک خلال دندان تست کنید. اگر خلال تمیز بیرون آمد یا فقط اندکی از کیک پخته به آن چسبید کیک شما آماده است. بگذارید کیک خنک شود. سپس روی آن را با سلفون بپوشانید و تا زمان تهیه کیک بستنی در فریزر قرار دهید (حداقل نیم ساعت).

 

کیک را روی کاغذ روغنی تمیزی برگردانید و سپس کاغذ پشت کیک را جدا کنید. کیک را از وسط نصف کنید تا دو عدد کیک مستطیلی مانند هم داشته باشید. یکی از کیک‌ها را داخل دیس یا سینی مستطیلی قرار دهید.بستنی را روی آن قرار دهید و پخش کنید تا همه جای کیک را به طور یکنواخت و صاف بپوشاند.

 

 

دوباره کیک را ۱۵ دقیقه فریز کنید. سپس لایه دیگر کیک را روی آن قرار دهید. روی لایه دوم کاغذ روغنی بکشید. یک سینی روی آن بگذارید و به آرامی روی آن فشار دهید. با این کار لایه‌های‌های کیک بستنی به هم می‌چسبند. تا زمان تهیه روکش شکلاتی، کیک بستنی را در فریزر قرار دهید.

 

 

شکلات و شکلات سفید را به صورت قطعات کوچک خرد کنید و در دو کاسه جداگانه بگذارید. سپس خامه را روی حرارت داغ کنید. وقتی خامه جوش آمد، یک پیمانه از آن را روی شکلات و ۱/۲ پیمانه باقی‌مانده را روی شکلات سفید بریزید و هم بزنید تا شکلات در خامه حل شود. در صورت تمایل رنگ خوراکی سبز و اسانس نعنا را به شکلات سفید اضافه کنید.

 

کیک بستنی را از فریزر خارج کنید و گاناش شکلات را روی آن بریزید. با لیسک گاناش را روی کل کیک پخش و سطح آن را صاف نمایید.

 

گاناش سفید (یا سبز) آماده شده را داخل قیف با ماسوره کوچک ساده بریزید و آن را به صورت خطوط اریب موازی روی کیک بریزید.

 

 

یک خلال دندان بردارید و با آن خطوطی عمود بر خطوط سبز بکشید. این کار را یکی در میان در جهت مخالف انجام دهید تا روی کیک بستنی طرح زیبایی بیاندازد. سپس دور کیک را با چاقو ببرید و صاف کنید.

 

 

کیک بستنی با روکش شکلات را داخل فریزر نگهداری کنید و در زمان سرو به صورت مربع یا مستطیل برش بزنید.

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار