25. خرداد 1396 - 12:43   |   کد مطلب: 17218
گیاه رزماری نه تنها از مزه و عطر فوق العاده ای برخوردار است، بلکه در صورت استفاده منظم در رژیم غذایی مجموعه ای از آثار سودمند را برای سلامت انسان به ارمغان می‌آورد. رزماری به خانواده گیاهان مشابه نعناع اختصاص دارد، اما از مزه خاص آن برخوردار نیست.
سینه مرغ,سینه مرغ کبابی,طرز تهیه مرغ گریل شده,کباب سینه مرغ,مرغ گریل,مرغ گریل شده

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم

  • سیر 8 حبه
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • برگ رزماری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • سس خردل 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
  • فلفل 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • سینه مرغ بدون استخوان نصف شده 4 عدد

مرغ گریل شده با طعم رزماری

 

گیاه رزماری نه تنها از مزه و عطر فوق العاده ای برخوردار است، بلکه در صورت استفاده منظم در رژیم غذایی مجموعه ای از آثار سودمند را برای سلامت انسان به ارمغان می‌آورد.رزماری به خانواده گیاهان مشابه نعناع اختصاص دارد، اما از مزه خاص آن برخوردار نیست. رزماری دارای مزه ای گرم‌تر، تلخ‌تر و گس‌تر است که عطر و طعم فوق العاده ای به سوپ ها، سس ها، خورش ها، کباب ها و چاشنی ها می بخشد. تقویت حافظه، افزایش هوش و تمرکز، کاهش استرس، تقویت سیستم ایمنی، تسکین معده، خوشبو کردن دهان و سم زدایی بدن همه از خواص رزماری هستند.

مرغ گریل شده طعمی استثنائی دارد. طعم رزماری همراه با سیر فوق‌العاده می‌شود و آبلیمو هم این طعم خوب را تکمیل می‌کند و به مرغ شما طعم تازگی و طراوت می‌دهد. این مرغ گریل شده خوشمزه را حتماً باید در فصل تابستان امتحان کنید.

 

طرز تهیه: گریل را با دمای بیشتر از متوسط روشن کنید و میله‌های آن را کمی چرب کنید.

حبه‌های سیر را رنده کنید. رزماری خرد شده، سیر، آبلیمو، نمک و فلفل را همراه با سس خردل در کاسه‌ای بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

۱/۸ از مخلوط خردل را نگه دارید و بقیه را به سینه‌ مرغ ها بمالید و خوب ماساژ بدهید تا طعم آبلیمو و خردل به خرد مرغ بروید. مرغ را در کیسه زیپ دار یا در ظرف پوشیده شده با سلفون بگذارید و ۳۰ دقیقه در دمای اتاق نگه دارید.

حال مرغ‌ها را از کیسه خارج کنید و روی گریل داغ شده بگذارید. هر طرف حدوداً ۴–۵ دقیقه. وقتی یک طرف مرغ گریل شد آن را برگردانید و باقی مانده مخلوط خردل (۱/۸ که جدا کردید) را با قلمو روی مرغ‌ها بمالید. وقتی دو طرف به خوبی گریل شد و مغز آن پخته شد مرغ‌ها را از روی گریل بردارید. ۲ دقیقه در فویل نگه دارید تا کمی خنک شود و سپس مرغ گریل شده را سرو کنید.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار