21. اسفند 1395 - 8:59   |   کد مطلب: 15748
باید از تعارض ها در خانواده به نحو احسن بهربرداری کرد، راه حلهای درست در تعارض و در مشاجره خانواده موجب شود دیگر آن مشکل در خانواده تکرار نشود.
خانواده,مدیریت تعارض ها,آرامش,تعارض در خانواده ها,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

چگونگی حل تعارض در خانواده ها / زن و شوهر در تغییر رفتار باید به یکدیگر کمک کنند

 

تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها اختلاف زوجین اختلاف زوجین اختلاف زوجین اختلاف زوجین اختلاف زوجین اختلاف زوجین اختلاف زوجین اختلاف زوجیناختلاف زوجین

 

به گزارش شبنم همدان به نقل از راه دانا : عبدالله سلطانی نژاد عضو هیئت علمی دانشگاه  امام حسین (ع) در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس، با بیان اینکه وجود تعارض در خانواده ها خود به تنهایی مشکل محسوب نمی شود گفت: مشکل اساسی اینجاست که زودجین از تعارض ها  به بهربرداری درست نرسند چرا که اگر هر تعارضی در خانواده به راه حل درستی منتهی شود  در اثر کشف این راه حل درست، آن تعارض در خانه دیگر تکرار نشده و زندگی شیرین می شود.

وی ادامه داد: وجود تعارض بیانگر این مسئله است که اهالی آن خانواده هنوز نتوانسته اند به راه حل درستی دست بیابند و اگر این روند ادامه یابد در  اثر انباشته شدن تعارض و اختلافات، خانواده با چالش های بزرگی روبرو می شود  که دیگر حل آن برای اعضای خانواده  ساده و جبران پیامد هایش، امکان پذیر نخواهد بود.

چگونه باید یک تعارض در خانواده حل شود؟

این استاد دانشگاه در پاسخ این سؤال مبنی بر جگونگی حل تعارضات در خانواده ها گفت: در مرحله اول حل تعارض،  باید بدانیم آن کسی که روبروی ما است و در مقابل او جبهه گرفته ایم همسرمان است و بعد از ساعتی بگو مگو قرار است با او صحبت کرده و آشتی کنیم! در بیان چرایی تعارضات و اختلافات مشکلات و مسائل قدیمی یاد نکنیم زیرا مطرح کردن این دست مسائل به جز دردسر مشکلی را حل نخواهد کرد!.

 این عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) با اشاره به اینکه در تعارض، مشکلات خود را به گردن دیگران نیندازیم، خاطرنشان کرد: به جای این دست مسائل باید به دنبال راه حلی برای رفع مشکلات خود باشیم چرا که در این صورت است که  ذهنمان راه حل مدار می شود و تعهد در پیدا کردن راه حلی که حقوق زن و مرد را تأمین کند باعث ثبات آرامش خانواده خواهد شد.

سلطانی نژاد در خصوص راه حل رفع تعارض های خانواده گفت: باید به یکدیگر برای تغییر رفتار فرصت مناسب داد تا از طریق زوجین بتوانند رفتار خود را اصلاح کنند حتی اگر این تغییر رفتار به خیلی کم هم باشد فرد باید مورد تشویق قرار گیرد تا موثر واقع شود و انگیزه طرفین بالا  برود.

وی با بیان اینکه وقتی که قرار است طرف مقابل همسر ( چه آقا باشد و یا خانم )  تغییر رفتار دهد کاری نکنیم که او از این تغییر رفتار پشیمان شود، گفت: بعضی خانواده‌ها با تخریب شخصیت افراد موجب می شوند که انگیزه طرف مقابل در تغییر رفتارش از بین رفته و یا این تغییر رفتار برای آنها  خود را بی اهمیت جلوه دهد.

 این استاد دانشگاه با بیان اینکه وقتی که تغییر رفتار در طرف رخ داد آن وقت است که زندگی شیرین می شود اظهار داشت: اگر تغییر رفتار و اصلاح حرکت برای رفع  تعارض خانواده‌ها به وجود نیامد آن وقت باید به مشاوره  و روانشناس متخصص مراجعه شود تا به ما در حل مسایل تعارض کمک کند.

انتهای پیام/ص

تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها تعارض در خانواده ها اختلاف زوجین اختلاف زوجین اختلاف زوجین اختلاف زوجین اختلاف زوجین اختلاف زوجین اختلاف زوجین اختلاف زوجین اختلاف زوجین

دیدگاه شما

آخرین اخبار