17. ارديبهشت 1395 - 12:46   |   کد مطلب: 9294
طرز تهیه تاس کباب گوشت گاوطرز تهیه تاس کباب گوشت گاو

تاس کباب گوشت گاو

مواد لازم برای 8 نفر

آرد

یک چهارم فنجان

پودر سیر

نصف ق چ

پودر پیاز

نصف ق چ

گوشت گاو خورشی تکه شده

900 گرم

روغن مایع

3 ق غ

عصاره گوشت گاو

4 عدد خرد شده

آب

4 فنجان

رزماری خشک

1 ق چ

جعفری خشک

1 ق چ

فلفل سیاه

نصف ق چ

نمک

 

گوجه فرنگی بزرگ مکعبی خرد شده و بدون پوست

3 عدد

هویج حلقه شده

4 عدد

کرفس حلقه شده

4 ساقه

سیب زمینی مکعبی خرد شده

3 عدد بزرگ

پیاز خرد شده

1 عدد

سس ورسترشایر

1 ق غ

سس کچاپ

3 ق غ

نشاته ذرت

2 ق چ

آب سرد

2 ق چ

نخود سبز

دو سوم فنجان

 

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه تاس کباب گوشت گاو آشنا میکنیم .

آرد ، پودر سیر و پیاز را با هم مخلوط نموده تکه های گوشت را به این مواد آغشته نمایید .

سپس در روغن زیتون داغ روی حرارت متوسط بپزید تا کاملا قهوه ای شوند و سپس از روغن کشیده کناری بگذارید .

کف تابه را آب جوش برگردانده داخل قابلمه بریزید و گوشت ، رزماری ، جعفری و فلفل را اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید سپس شعله را کم کرده عصاره ی گوشت و مابقی آب را اضافه کرده  در ظرف را بگذارید 1 ساعت بجوشد .

سیب زمینی ، هویج ، پیاز و سسها را به قابلمه اضافه کنید . نشاسته ذرت را با آب سرد حل کرده به قابلمه اضافه کنید و در ظرف را گذاشته 1 ساعت دیگر بجوشانید . نخود سبزها را اضافه کرده و به طبخ ادامه دهید تا کاملا بپزند و به میزان دلخواه نمک اضافه کنید .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار