
|
مواد لازم برای 8 نفر |
|
|
آرد |
یک چهارم فنجان |
|
پودر سیر |
نصف ق چ |
|
پودر پیاز |
نصف ق چ |
|
گوشت گاو خورشی تکه شده |
900 گرم |
|
روغن مایع |
3 ق غ |
|
عصاره گوشت گاو |
4 عدد خرد شده |
|
آب |
4 فنجان |
|
رزماری خشک |
1 ق چ |
|
جعفری خشک |
1 ق چ |
|
فلفل سیاه |
نصف ق چ |
|
نمک |
|
|
گوجه فرنگی بزرگ مکعبی خرد شده و بدون پوست |
3 عدد |
|
هویج حلقه شده |
4 عدد |
|
کرفس حلقه شده |
4 ساقه |
|
سیب زمینی مکعبی خرد شده |
3 عدد بزرگ |
|
پیاز خرد شده |
1 عدد |
|
سس ورسترشایر |
1 ق غ |
|
سس کچاپ |
3 ق غ |
|
نشاته ذرت |
2 ق چ |
|
آب سرد |
2 ق چ |
|
نخود سبز |
دو سوم فنجان |
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه تاس کباب گوشت گاو آشنا میکنیم .
آرد ، پودر سیر و پیاز را با هم مخلوط نموده تکه های گوشت را به این مواد آغشته نمایید .
سپس در روغن زیتون داغ روی حرارت متوسط بپزید تا کاملا قهوه ای شوند و سپس از روغن کشیده کناری بگذارید .
کف تابه را آب جوش برگردانده داخل قابلمه بریزید و گوشت ، رزماری ، جعفری و فلفل را اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید سپس شعله را کم کرده عصاره ی گوشت و مابقی آب را اضافه کرده در ظرف را بگذارید 1 ساعت بجوشد .
سیب زمینی ، هویج ، پیاز و سسها را به قابلمه اضافه کنید . نشاسته ذرت را با آب سرد حل کرده به قابلمه اضافه کنید و در ظرف را گذاشته 1 ساعت دیگر بجوشانید . نخود سبزها را اضافه کرده و به طبخ ادامه دهید تا کاملا بپزند و به میزان دلخواه نمک اضافه کنید .
مترجم : سمانه طبسی
تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران