5. فروردين 1399 - 20:56   |   کد مطلب: 8871
آشنایی با انواع روشهای تست کردن مغزهای دانه های خوراکی در این مقاله آورده شده است

به گزارش شبنم ها به نقل از آکاایران، آشنایی با انواع روشهای تست کردن مغزهای دانه های خوراکی در زیر آورده شده است.

زمان لازم برای تست کردن مغزها

بادام نصف شده

7 – 10 دقیقه

بادام کامل

10 دقیقه

شاه بلوط

25 دقیقه

فندق

12 – 15 دقیقه

گردو

10 – 15 دقیقه

دانه کاج

5 دقیقه

بادام زمینی

15 – 20

بادام زمینی با پوست

20 – 25

 

در این مقاله از آکاایران آشنایی با انواع روشها تست کردن مغزهای دانه های خوراکی را به شما آموزش میدهیم .

روش تست کردن مغزها در مایکروفر :

مغزها را به صورت تیک لایه روی یک سینی یا بشقاب پهن کنید .

1 دقیقه در مایکروفر با قدرت کامل بگذارید تا تست و کریپسی شده بویشان بلند شود . زمان لازم برای انواع مغزها متفاوت است . البته مغزهای تست شده در مایکروفر رویشان مثل تست کردن روی اجاق یا داخل فر برشته نمیشود ولی برای زمانی که عجله دارید و یا نمیخواهید فر را برای یک کار کوچک گرم کنید یا تابه تان را کثیف کنید واقعا کار راه انداز است .

روش تست کردن مغزها روی شعله گاز :

یک تابه بزرگ را روی شعله متوسط به بالا بگذارید تا داغ شود .

یک لایه از مغزها را داخل تابه ریخته بدون این که روغن یا اسپری به تابه بزنید .

مغزها به اندازه ی کافی داخلشان روغن برای تست شدن دارند .

با یک قاشق بزرگ هر چند وقت یک بار مغزها را هم بزنید تا زمانی که طلایی شوند و آب دهانتان از بویشان راه بیوفتد .

روش تست کردن مغزها در فر :

تست کردن مغزها در فر معمولا برای زمانی که حجم زیادی مغز برای تست کردن دارید بهترین گزینه است . فر را با دمای 18 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

یک لایه از مغزها را داخل سینی فر پهن کنید . اگر از ترکیب مغزها استفاده میکنید تقیربا زمان تست شدنشان 15 – 20 دقیقه طول خواهد کشید . شاید بخواهید  وسط کار سینی را بچرخانید و مغزها را زیر و رو کنید البته این کار لزومی ندارد فقط مراقب باشید که مغزها در فر نسوزند و هر چند دقیقه یکبار چکشان کنید .

روش پوست کردن مغزها بعد از تست کردن :

اگر مغزهایی که تست کرده اید مثل بادام زمینی و فندق پوست دارند بهترین روش برای جدا کردن پوستشان اجازه دهید چند دقیقه خنک شوند سپس در یک حولهی تمیز ریخته و با حوله روی هم بسابیدشان . پوستها به راحتی جدا خواهند شد .

ازین پوستها میتوانید در غذاهای مختلف استفاده کنید و حیف است ویتامین آنها را با دور ریختن استفده نکنید .

ارقامی که در جدول بالا نوشته شده با تغییر دمای فر و بسته به فر شما متفاوت خواهد بود پس بهتر است چشم از مغزها برندارید که نسوزند و زمان متناسب با فر خود را برای تست کردن هر کدام از مغزها پیدا کنید .

انتهای پیام/ج

دیدگاه شما

آخرین اخبار