1. بهمن 1398 - 10:19   |   کد مطلب: 7677
بیف استراگانوف
مواد لازم:
  • ۵۰۰ گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات كوچك
  • ۱ عدد پياز متوسط
  • ۱ قاشق سوپ‌خوري كره
  • ۱ قاشق سوپ‌خوري روغن
  • ۲۵۰ گرم قارچ
  • ۱ قاشق سوپ‌خوري جعفري خرد شده
  • ۲۰۰ گرم سيب زميني سرخ كرده
  • مواد لازم براي سس:
  • ۲ قاشق سوپخوري كره
  • ۳ قاشق سوپخوري خامه پرچرب
  • ۲ قاشق سوپخوري آرد سفيد
  • سه چهارم پيمانه شير
  • نمك
  • فلفل

طرز تهیه:

  1. قارچ ها را خرد كرده و با مقداري نمك در كره سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود.
  2. همزمان پياز خرد شده را هم در ماهي‌تابه ديگري سرخ كنيد.
  3. گوشت خرد شده را به پياز افزوده و به مدت ۲ دقيقه سرخ كنيد.
  4. مقداري آب، نمك و فلفل به تابه اضافه كنيد و بگذاريد تا گوشت به مدت ۴۵ دقيقه كاملاً بپزد و كمي حرارت را نيز زياد كنيد.
  5. براي آماده كردن سس، در يك تابه ديگر، كره را آب كرده و آرد را اضافه كنيد و سپس مخلوط كنيد تا روان شود. سپس شير، نمك و فلفل را اضافه كنيد و حرارت را بالا برده تا بجوش بيايد. بعد از يك دقيقه تابه را از روي گاز برداريد و خامه را اضافه كنيد تا كامل مخلوط شود.
  6. سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط كنيد.
  7. غذا آماده است، براي سرو كردن در كنار آن از سيب زميني(یا چیپسی یا خلالی) و جعفري نيز استفاده كنيد.

دیدگاه شما

آخرین اخبار