16. اسفند 1395 - 13:15   |   کد مطلب: 15673
این شیرینی خوشمزه را میتوانید با رنگ های خوراکی به رنگ های متنوعی آماده کنید ، این شیرینی مناسب عید نوروز و شب یلداست.
شیرینی,سیرینی توت,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

طرز تهیه شیرینی توت برای ایام عید

 

شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت عیدنوروز عیدنوروز عیدنوروز عیدنوروز عیدنوروز عیدنوروز عیدنوروز عیدنوروز عیدنوروز عیدنوروز

 

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

مواد لازم:

بادام 2 لیوان  . 

 پودر قند 2 لیوان    

گلاب 8 قاشق غذاخوری  .

شکر 1 لیوان  

 خلال پسته مقداری

 

 

طرز تهیه : بادام شیرین ها را 2 ساعت در آب ولرم خیس دهید سپس پوست بادام ها را بگیرید و با پودر قند و گلاب داخل میکسر بریزید و بزنید تا خمیری نرم بدست بیاید.

 

 

تکه هایی از خمیر بگیرید و کف دست تان مانند توت شکل دهید سپس در شکر بغلطانید و خلال پسته ای در سر آن وارد کنید.

 

 

این شیرینی خوشمزه را میتوانید با رنگ های خوراکی به رنگ های متنوعی آماده کنید ، این شیرینی مناسب عید نوروز و شب یلداست.

انتهای پیام/ص

شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت شیرینی توت عیدنوروز عیدنوروز عیدنوروز عیدنوروز عیدنوروز عیدنوروز عیدنوروز عیدنوروز عیدنوروز عیدنوروز

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار