طرز تهیه
سيبزمينيهاي پخته را له يا رنده ميكنيم. فر را روي حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن ميكنيم. روغن را در تابه ريخته، پياز را اضافه كرده و تفت ميدهيم، سپس گوشت را افزوده و به تفت دادن ادامه ميدهيم. نمك و فلفل، ادويه و رب گوجهفرنگي را افزوده و كمي تفت ميدهيم. هويج، ذرت، نخودفرنگي و جعفري را اضافه ميكنيم. آب مرغ را ريخته و اجازه ميدهيم مواد حدود 10 دقيقه پخته و آب غذا كاملا كشيده شود. در آخر آبليمو را اضافه كرده و مواد گوشتي آماده را در ظرف نشكن مناسب ريخته و خوب پرس ميكنيم. (مواد نبايد آب داشته باشد) سيبزميني را با كره نرم شده مخلوط كرده و شير را كمكم به آن اضافه ميكنيم، در حدي كه مايه هنوز سفت باشد و سيبزميني شل نشود. نمك و فلفل را افزوده و پوره سيبزميني آماده شده را روي مواد گوشتي به صورتي كه همه سطح گوشت را يكسان بپوشاند، ميريزيم. با قاشق مواد را حسابي پرس ميكنيم. با چنگال روي پوره را به دلخواه، نقش انداخته، سپس ظرف را در فر گرم شده حدود نيم ساعت قرار ميدهيم تا خوراك پخته و روي پوره طلايي شود.
نکات
دیدگاه شما