30. مهر 1395 - 17:26   |   کد مطلب: 13113

به گزارش شبنم همدان ،

سر آشپز یاوری یگانه برای شما یک شام سالم و خوشمزه را آموزش میدهد:

کشک کدو 

مواد لازم برای 6-4 نفر:

کشک                                      1 پیمانه
کدو سبز                                     750 گرم (10 عدد متوسط)
پیاز داغ                                        2 قاشق غذاخوری
سیر داغ، نعنا داغ                          به میزان لازم
فیله گوجه فرنگی                          4 عدد
پودر مغز گردو                                برای تزیین
نمک، فلفل، زردچوبه                     به میزان لازم
روغن                                            به میزان لازم

طرز تهیه:
شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنید.
نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آنها بیفزایید.
سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند.
بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.
چهار عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها نیز کمی بپزند.
مغز کدوهای دو نیم شده را خارج نموده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید.

 

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار