29. دى 1398 - 12:34   |   کد مطلب: 7489
اگر آبگوشت کشک نخورده‌اید به شما پیشنهاد می کنیم حتما این نوع آبگوشت اراکی را امتحان کنید. اراکی‌ها استاد آبگوشت پختن هستند.آب‌گوشت کشک یک غذای سنتی و محلی مردم استان مرکزی و به‌خصوص اراکی‌هاست.
طرز تهیه آبگوشت کشک

مواد لازم برای 4  نفر
 

  • 400 گرم گوشت آبگوشتی
  • 1  عدد پیاز
  • 2 عدد چغندر آشی
  • 1  پیمانه نخود و لوبیا سفید
  •  2 /1 1 پیمانه کشک
  • به میزان لازم نمک و زردچوبه
  • به میزان لازم نعنا داغ

طرز تهیه:

1. نخود و لوبیا را 24 ساعت قبل خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید.

2. حالا نخود و لوبیا را با یک عدد پیاز نگینی شده  و چغندر خرد شده و گوشت درون قابلمه بریزید و با دو لیوان آب ولرم بگذارید روی حرارت کم بپزد.

3.  وقتی گوشت پخت ، کشک را با زردچوبه و نمک هم بزنید و بگذارید یک ربع روی حرارت کم بجوشد.

4.  آبگوشت که جا افتاد نعنا داغ و مخلوط کشک را به آن اضافه کنید.

5. نخود و لوبیا و چغندر را جدا کنید و بکوبید.در این آبگوشت ، گوشت را نباید بکوبید.

نکته:

اگر چغندر در دسترس نبود ، دو عدد بادمجان را سرخ کنید و پانزده دقیقه آخر به آبگوشت اضافه کنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار