28. فروردين 1399 - 14:01   |   کد مطلب: 10658
خوردن انجير قبل يا بعد از وعده هاي سحر يا افطار باشد، چون ممکن است در اين وعده ها لبنيات مصرف شود و کلسيم موجود در لبنيات مانع جذب آهن موجود در انجير خواهد شد.

به گزارش شبنم ها به نقل از بانو : دکتر معصومه خادمي زاده افزود: ويتامين سي (C) موجود در آب پرتقال ، جذب آهن را بالا مي برد. وي خاطرنشان کرد: همچنين مصرف چهار عدد انجيرخشک ، يک ساعت قبل از وعده سحر يا يک ساعت بعد از وعده افطار مي تواند براي افراد دچار کم خوني مفيد باشد. خادمي زاده ادامه داد: براي اين گفته مي شود خوردن انجير قبل يا بعد از وعده هاي سحر يا افطار باشد، چون ممکن است در اين وعده ها لبنيات مصرف شود و کلسيم موجود در لبنيات مانع جذب آهن موجود در انجير خواهد شد. مسئول آموزش گروه داروسازي سنتي دانشگاه علوم پزشکي تهران در خصوص وعده افطار توصيه کرد بهتر است در وعده افطار از شيريني ها استفاده نشود زيرا شيريني جذب پروتئين را مختل مي کند. خادمي افزود: مصرف گوشت، پنير و تخم مرغ در وعده افطار به ويژه براي نوجوانان مفيد است و در وعده سحر نيز براي کاهش تشنگي مي توان از خاکشير و شربت ليموترش استفاده کرد. گفته مي شود 70 درصد خانوارهاي ايراني با کمبود آهن مواجه هستند و سالانه 575 ميليون دلار در کشور صرف ضرر و زيان کمبود آهن مردم مي شود. انجير يکي از منابع تامين کننده آهن بوده و يکي از ميوه هايي است که خداوند در قرآن کريم به آن سوگند ياد کرده است. انجير تازه را از اوايل خرداد تا اوايل شهريور مي توان يافت اما انجير خشک در هر زمان يافت مي شود.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار