برای 4 نفر
زمان پخت : 10 دقیقه
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
مواد لازم |
|
کلم بروکسل |
450 گرم |
آب لیمو |
2 ق چ |
روغن زیتون |
2 ق غ |
سیر خرد شده |
1 حبه |
دانه خردل |
1 ق غ |
1 ق غ |
|
رنده پوست لیمو |
2 ق چ |
نمک و فلفل سیاه |
به میزان لازم |
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه سالاد کلم بروکسل و لیمو آشنا میکنیم .
آب لیمو را در یک کاسه بزرگ بریزید . برگهای پلاسیده ی اطراف کلم بروکسل را جدا کنید سپس ساقه ی کلم بروکسل را بریده و از طول نصفش کنید و برگهایش را خلالی و باریک برش بزنید و در کاسه ی حاوی لیمو ترش بریزید . سپس به آرامی هم بزنید تا تمام سطح برگهای کلم به آبلیمو آغشته شود .
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت زیاد گذاشته داغ که شد کلم ها ، سیر ، خردل را به تابه اضافه کرده حدود 3 – 4 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند ولی رنگ سبز خود را حفظ کنند و پلاسیده نشوند .
سرکه را به تابه اضافه کرده به میزان مناسب نمک و فلفل رویشان بپاشید و 1 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید . سپس از روی حرارت برداشته رنده ی پوست لیمو ترش را اضافه کرده و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری بزنید و مواد را با هم مخلوط کنید و بلافاصله سرو نمایید .
دیدگاه شما