6. اسفند 1393 - 13:39   |   کد مطلب: 5082
طرز تهیه لواشک کیوی

مواد لازم:

 

 کیوی  ۲ کیلو گرم
 شکر  به مقدار مورد نیاز

طرز تهیه لواشك كيوي  :

کیوی را پوست کنده و ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کیوی آب می اندازد و با همان آب پخته و نرم می شود .

 

اگر کیوی ترش بود و لواشک ترش دوست دارید نیاز به اضافه کردن شکر ندارد .در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید وقتی آب آن تبخیر شد با گوشت کوب آنرا له کنید و کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید و مایه لواشک را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود .

می توانید از دستگاههای مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کنید و سینی را در آن بگذارید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک خشک شود ویا حتی میتوانید حرارت بخاری را به حداقل رسانده و با فاصله ( روی پایه به فاصله ۱۰ سانتی متری ) روی بخاری بگذارید ویا روی رادایاتور شوفاژ بگذاریدتا لواشک خشک شود بعد از خشک شدن با قیچی به شکل دلخواه ببرید .

 

چند نکته برای بهتر شدن لواشک کیوی:
1- پس از پختن کیوی حتما کیوی را میکس کنید چون یک بافت همگن میده
2- وقتی داخل سینی می خواهید پهن کنید نازک نریزید زیرا دانه های کیوی باعث سفت شدن و خیلی خشک شدن لواشک می شود
3- اگر بر روی بخاری گذاشتید و زیر بخاری زیاد بود دائما سر بزنید که نسوزد و خشک خشک هم نشود زیرا طعم آن تغییر می کند.

 

 

 

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار