8. بهمن 1395 - 8:48   |   کد مطلب: 15006
آموزش درست کردن خورش کدوحلوایی
آشپزی,خورش کدوحلوایی,کدو حلوایی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

 

 

مواد لازم

  • گوشت 200 گرم 
  • کدو حلوایی خرد شده 2 لیوان
  • پیاز 1 عدد
  • پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
  • سیر 2 حبه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه : 

کدو را پوست بکنید و به قطعات کوچک خرد کنید. داخل کاسه ای چند قاشق روغن ، مقداری نمک و فلفل بریزید و مخلوط کنید.  کدوها را داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا سطح کدوها به مواد آغشته شود سپس به مدت 30 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کبابی و نرم شوند.

 

داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. پیاز و سیرهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

 

 

گوشت خرد شده را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. 4 لیوان آب اضافه و حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت به مدت 2 ساعت بپزد و نرم شود. 

 

پس از 2 ساعت که گوشت نرم شد پودر دارچین و کدوهای کبابی را به خورش اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش آرام بجوشد و جا بیفتد سپس خورش را همراه با برنج سرو کنید.

 

 

 

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار