21. مهر 1395 - 9:06   |   کد مطلب: 12925
علاقه به انواع پنیر از جمله پنیر صبحانه و پنیر پیتزا موردی است که این روزها شاید با آن بسیار مواجه شده باشید.

به گزارش شبنم همدان به نقل از  خبرگزاری تسنیم : علاقه به انواع پنیر از جمله پنیر صبحانه و پنیر پیتزا موردی است که این روزها شاید با آن بسیار مواجه شده باشید.

بر اساس گزارش مجله نیچر، این علاقه تا حدی جدی است که تبدیل به ملاک افراد برای تعیین کیفیت فست‌فودها شده است.

اما اینکه این علاقه از کجا ناشی می‌شود پرسشی است که محققان اخیراً به آن پاسخ داده‌اند.

تحقیقات اخیر دانشمندان حاکی از این است که این علاقه عجیب به خوردن پنیر ریشه در سیستم ژنتیک افراد دارد.

بر اساس یافته‌های مطالعات دانشمندان دانشگاه کمبریج، ریشه و دلیل این تمایل در DNA افراد است.

مطالعات دانشمندان روی گروهی از انسان‌های داوطلب به کشف ژنی انجامید که به گفته محققان با استعداد چاقی و مصرف چربی بالا در ارتباط است.

به نظر می‌رسد این ژن که MC4R نامیده شده است از هر 1000 نفر یک نفر را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

مطالعه روی تیمی متشکل از 54 داوطلب که برخی چاق و برخی لاغر بودند نشان داد باوجود اینکه تفاوت چندانی میان میزان مصرف مواد غذایی بین این افراد وجود نداشت اما 14 نفر از این افراد که دارای ژن MC4R بودند به طور ناخودآگاه میزان چربی بالاتری را جذب کرده‌اند.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار