1. شهريور 1395 - 18:05   |   کد مطلب: 11952
یک دستیار تخصصی طب سنتی:
در مصرف کره زیاده روی نکنید
یک دستیار تخصصی طب سنتی گفت: مصرف کره، برای صاف کردن صدا، خشونت حلق و سرفه خشک مفید است، همچنین ملین و چاق کننده بدن‌ است ولی زیاده روی در مصرف کره موجب ضعف، سستی معده و اشتها را کم می‌کند. همچنین مصلح کره شکر یا عسل است.

به گزارش شبنم همدان به نقل از جام جم : در طب سنتی اصطلاحاتی مانند مصلحات وجود دارد. مصلح ماده‌ای است که با خوردن آن از عوارض غذای مورد نظر کم می‌شود و به اصطلاح اصلاح می‌شود مانند آویشن که مصلح پنیر است.

خواص پنیر تازه:

به گزارش تسنیم، علی اصل دستیار تخصصی طب سنتی گفت: پنیر تازه ملین شکم بوده، سبب تولید خلط صالح در بدن می‌شود، همچنین موجب تقویت معده، روده و کلیه خواهد شد.

- پنیر تازه دیر هضم بوده و برای سرد مزاجان مضر است و نیز از بین برنده اشتهای غذا است.

- پنیر با مغز گردو و آویشن فوق العاده چاق کننده است.

به گفته وی، مصلح پنیر تازه عسل، نعنا و آویشن است.

خواص پنیر کهنه:

این دستیار تخصصی طب سنتی گفت: پنیر کهنه یا به اصطلاح پنیر تبریزی یا لیقوان موجب تقویت اشتها و مقوی روده است.

- پنیر کهنه خشک کننده رطوبات بدن و از بین برنده بلغم است. مصلح پنیر کهنه مغز گردو است.

- مصرف پنیر کهنه موجب بروز تشنگی می‌شود و نیز لاغر کننده بوده و باعث تولید سنگ می‌شود. افراد مبتلا به سنگ‌ کلیه بهتر است از مصرف پنیر پرهیز کنند.

خواص کره:

-کره گاو، لطیف‌ترین کره‌ها است، ملین بوده، چاق کننده بدن‌ است.

-مصرف کره برای صاف کردن صدا، خشونت حلق و سرفه خشک مفید است.

-زیاده روی در مصرف آن سبب ضعف و سستی معده شده و اشتها را کم می‌کند، همچنین مصلح کره شکر یا عسل است.

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار