23. مرداد 1395 - 22:01   |   کد مطلب: 11778

سرآشپز سایت شبنم همدان برای این بخش آموزش یک شیرینی محلی را در نظر گرفته است

مواد لازم:
تخم مرغ 3عدد. 
شکر125گرم.
کره 125گرم.
وانيل 1/4 قاشق چایخوری
ماست 125 گرم.
بکینک پودر 1/2 قاشق چایخوری.
مايه خمير 1  قاشق چایخوری.
نمک 1/8 قاشق مرباخوری 
طرزتهیه:
تخم ها راهمراه با شکرووانیل به مدت 6 دقیقه با همزن بزنید. کره نرم شده را اضافه کنید وبه هم زدن ادامه دهید.  سپس بکینک پودر و ماست را اضافه کنید و هم بزنید.
برای این شیرینی از مایه خمير فوري استفاده می کنیم. آن را به مواد شیرینی اضافه کرده و در نهايت آرد را کم کم اضافه مي کنيم تا جايي که خمیر لطيفي خاصل شود و به دست نچسبد.
پس از آماده شدن خمیر روي آن را بپوشانید و اجازه دهید  يک ساعت استراحت کند.
بعد از يک ساعت خمير را روي سطح کار باز می کنيم، يک لايه کره ذوب شده با قلم مو ميکشيم بعد از مواد مياني ( گردو 200گرم ,شکر100گرم ,دارچين به میزان لازم ) يک سمت خمير از طول ميريزيم بقيه خمير را روي این مواد تا ميزنيم روی خمير را وردنه ميکشيم دوباره همين کار را تکرار میکنیم (3بار) تا زدن ها از طول خمير باشد
بعد برش های 2 سانتي به خمیر آماده می دهیم  و بعد با فرچه روی خمیر را  زرده تخم مرغ  و زعفران می مالیم و داخل فر 175 درجه می گذاریم. پس از 20 دقيقه شیرینی شما آماده است. شیرینی های آماده شده را بیاورید تا خنک شود . سپس درظرف بچینید  و نوش جان کنید.

دیدگاه‌ها

خیلی خوب بود ممنونم.

دیدگاه شما

آخرین اخبار