هواشناسی همدان
13. آذر 1398 - 7:44   |   کد مطلب: 6822
تمامی مواد را داخل كاسه‌ای گود مخلوط می‌كنیم و به سرعت آن را داخل یك قالب بزرگ یا قالب‌های كوچكی كه از قبل آماده و چرب كرده‌ایم می‌ریزیم.
 طرز تهیه كوكوی تره به شکلی جدید

مواد لازم:
 

  •   تخم‌مرغ 6عدد
  •   تره خرد شده 500 گرم
  •   گشنیز 200 گرم
  •   اسفناج پخته شده 200 گرم
  •   پیاز سرخ شده 2 قاشق غذاخوری
  •   نمك 2/1 قاشق چایخوری
  •   آرد 3 قاشق غذاخوری
  •   آب لیموترش 2 قاشق غذاخوری
  •   زردچوبه 1 قاشق چایخوری

روش تهیه:

1. تمامی مواد را داخل كاسه‌ای گود مخلوط می‌كنیم و به سرعت آن را داخل یك قالب بزرگ یا قالب‌های كوچكی كه از قبل آماده و چرب كرده‌ایم می‌ریزیم.

2. كوكو را به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم كرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

3. پس از خارج كردن از فر به سرعت داخل سینی برگردانده و سرو می‌كنیم.

 

دیدگاه شما