13. ارديبهشت 1394 - 13:11   |   کد مطلب: 5788
خورش قارچ و مرغ

مواد لازم:

آبليمو به ميزان لازم

فلفل سياه به ميزان لازم

نمک به ميزان لازم

پياز 2قاشق غذاخوري (ريز و سرخ شده با کره)

کره 2قاشق غذاخوري (آب شده)

شير 2سوم ليوان

آرد 1قاشق غذاخوري

مرغ 600گرم (فيله شده)

قارچ 400گرم

زرده تخم مرغ 1عدد

زعفران به ميزان لازم

طرز تهيه:

1. ابتدا فيله هاي مرغ را آغشته به نمک،‌ کره،آبليمو و کمي آب‌زعفران کنيد و آن را به همراه قارچ خرد شده و پياز داغ درون ظرف گودي بريزيد و ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقيقه با قدرت حداکثر 100 % در دستگاه مايکروويو بگذاريد تا مواد تفت بخورد اگر ميخواهيد غذا را روي گاز بپزيد اول کره را اضافه کرده و بعد فيله ها را سرخ کنيد و بعد قارچ و بقيه مواد را بريزيد و کاملا تفت دهيد.

2. سپس نصف ليوان آب‌جوش را به همراه زعفران آب شده به آن‌ها اضافه کرده و ظرف را با درپوش به مدت 17ـ 15 دقيقه قدرت 100% حداکثر در مايکروويو بگذاريد يا آنکه نيم ساعت روي گاز بپزيد. 

3. بعد آرد را در شير سرد حل کرده و به همراه آب‌ليمو به غذا اضافه کنيد و ظرف را بدون در به مدت 4 دقيقه قدرت حداکثر 100% در دستگاه بگذاريد يا همچنان روي شعله حرارت بدهيد تا وقتي که مطمئن شويد مرغ شما کاملا پخته شده است.

4. در اين فاصله يک‌بار آن را هم بزنيد 1 عدد زرده را با چنگال هم بزنيد و در 1 دقيقه مانده به اتمام زمان به مواد اضافه کنيد.
 

 

فوت و فن

1. زمان ريختن زرده تخم‌مرغ مرتباً‌ خورش را هم بزنيد تا زرده بسته نشود.
2. بهتر است اين خورش در فر يا مايکروويو تهيه شود.
3. موقع سرو غذا به خورش کمي آبليمو اضافه کنيد.
4. بهتر است قارچ را قبل از اضافه کردن کمي با آبليموي داغ تفت دهيد. 

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار