مربا را می توانید با انواع میوه های مختلف و در طعم های متفاوت نظیر مربای سیب و مربای هویج و مربای پوست پسته در منزل تهیه کنید. یکی از انواع مرباهای خوشمزه و خوش طعم مربای زردآلو است که در ادامه این بخش طرز تهیه این مربا را مشاهده می کنید.
طرز تهیه مربای زردآلو خوش طعم و خوش رنگ
شکر : نیم کیلو
آب لیمو : به یمزان لازم
زرد آلو : ۱ کیلو گرم
وانیل : به میزان کم
آب : ۱ لیوان
برای تهیه مربای زردآلو ابتدا زرد آلو ها را به خوبی بشویید و آن ها را در صافی قرار دهید تا خشک شوند.
آن ها را از وسط نصف کنید و هسته زردآلو ها را خارج کنید.
سپس در درون قابلمه ای لعابی شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از این کهشربت مربا به دمای جوش رسید قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و سپس شربت را از درون صافی عبور دهید و دوبارهشربت را در درون قابلمه بریزید و قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شربت مربا کمی قوام بیاید.
سپس زردآلو ها را در درون شربت بریزید و اجازه دهید که مربا به دمای جوش برسد.
و بعد از ۱۵ دقیقه که مربا به طور کامل به قوام مناسب رسید آبلیمو و وانیل را به مربای زردآلو اضافه کنید و سپس قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید.
در طرز تهیه مربای زردآلو بهتر است که زرد آلو های سفت استفاده نمایید و هم چنین بعد از خنک شدن مربا آن را در بطری های شیشه ای قرار دهید و سپس بطری ها را در جای خنک نگهداری کنید.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما