
مواد لازم :
| لیمو ترش | یک عدد | 
| شکر | ۵ پیمانه | 
| سرکه سیب | ۳ پیمانه | 
| زنجبیل تازه، پوست شده و ریز خرد شده | یک چهارم پیمانه | 
| چوب دارچین | ۲عدد | 
| دانه کامل فلفل سیاه | ۲۰عدد | 
| نمک | یک قاشق چای خوری | 
| کدو حلوایی، بدون تخم، پوست و خرد شده | ۲ کیلو | 
طرز تهیه :
_ لیمو را پوست کنید و در یک ظرف که واکنش نشان نمی دهد پوست لیمو، شکر، سرکه، زنجبیل، دارچین، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و روی حرارت آرام بگذارید تا شکر حل شود. کدو حلوایی را اضافه کنید و بگذارید آرام آرام به مدت ۱۵دقیقه بپزد تا نرم شود.
_ در چند شیشه مناسب استریل شده مواد را بریزید و به اندازه نصف بند انگشت روی هرکدام روغن مایع بریزید و در آن را ببندید. شیشه ها را در یخچال نگه دارید و در عرض یک هفته مصرف کنید.
منبع : khorasannews.com