سس قارچ
سس قارچ انواع مختلفی دارد اما سسی که اینجا میخواهیم طرز تهیهاش را شرح دهیم نوعی سس پاستای ایتالیایی است. در تهیه این سس از قارچ خشک اسلایسی استفاده شده است که میتوانید آن را به صورت آماده و بسته بندی شده از بازار تهیه کنید. قارچ ها باید مدتی در آب گرم خیس بخورند و بعد از آن آماده مصرف هستند. در ضمن از آب قارچ هم برای تهیه سس استفاده میکنیم و آن را دور نمیریزیم. در سس قارچ مقداری هم سس گوجه و سبزیجات دیگری مثل هویج و کرفس به کار میرود. میتوانید به جای سس گوجه از کمی رب گوجه رقیق شده استفاده کنید.
سس قارچ خوشمزه و سالم را میتوانید با انواع غذاها به ویژه غذاهای ایتالیایی سرو کنید. این سس همراه با انواع پاستا و پولنتا که نوعی غذای ایتالیایی است عالی میشود.
طرز تهیه: قارچهای خشک را همرا با ۲ پیمانه آب گرم داخل یک کاسه بریزید و کنار بگذارید تا خیس بخورند. در این مدت پیازها را خرد کنید. دو قاشق روغن زیتون را در تابهای داغ کنید و سپس پیاز خرد شده را داخل آن بریزید و هم بزنید تا از روغن پوشیده شود. شعله را کم کنید و پیاز را خوب تفت بدهید تا به رنگ طلایی تیره در بیاید (مرتب هم بزنید و مراقب باشید نسوزد).
هویج و ساقه کرفس را به صورت قطعات کوچک خرد کنید و به تابه اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه تفت بدهید تا هویج و کرفس نرم شوند. سیر را رنده کرده و همراه با جعفری خرد شده، آویشن، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید. ۴–۵ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
قارچهای خیس خورده را از صافی رد کنید تا آبشان جدا شود. آب قارچ را نگه دارید و دور نریزید. سپس قارچها را به شکل خیلی ریز خرد کنید و داخل تابه بریزید. نصف پیمانه آب در تابه بریزید و بگذارید ۲–۳ دقیقه روی شعله ملایم باقی بماند.
سس گوجه و آب قارچ (۱ و نیم پیمانه) باقی مانده را اضافه کنید سپس ۱ مکعب عصاره گوشت را همان طور که با دست له میکنید داخل تابه بریزید. بگذارید سس قارچ شما قل بخورد سپس شعله را کم کنید و بگذارید ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم روی شعله بماند و غلیظ شود.
انتهای پیام/ص