به گزارش شبنم همدان دسر ها و پیش غذاها در رنگین کردن سفره و برانگیخته اشتهای افراد نقش اساسی دارند. از سوی دیگر پیش وعده ها می توانند تأثیرات مواد غذایی در بدن را اصلاح کنند.همچنین گروهی از دسرها که با شیر تهیه می شوند برای کودکان مفید بوده و می توانند به عنوان وعده عصرانه استفاده گردند. سرآشپز سایت شبنم همدان یک دسر خوش طعم و اشتها برانگیز به نام ترایفل شکلاتی باپنیر را آموزش می دهد.
مواد لازم برای 4-2نفر
آردگندم 80 گرم
نشاسته ذرت 80 گرم
شکر 200 گرم
شیر 1 لیتر(4لیوان)
وانیل 4/1 قاشق مرباخوری
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
پودرکاکائو 4-3 قاشق سوپخوری
پودر قهوه 1 قاشق سوپخوری
فندق خردشده 100 گرم
بیسکوییت ویفر برای تزیین
طرزتهیه:
آرد را با پودر نشاسته و شکر مخلوط کنید.
شیرسرد را اضافه کرده مخلوط کنید.
مواد را روی حرارت ملایم قرارداده مدام هم بزنید تا غلیظ شود .
سپس از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن با پنیر مخلوط کنید.
3/2 از مواد را جدا کرده و با قهوه و پودر کاکائوی الک شده مخلوط کنید.
داخل لیوان ابتدا فندق خرد شده بعد پودینگ شکلات سپس پودینگ وانیلی را بریزید و روی آن را با فندق و بیسکوییت تزیین کنید.
نوش جان
انتهای پیام/