5. مهر 1395 - 14:24   |   کد مطلب: 12596
دستور پخت ویژه سر آشپز
طرز تهیه کاری پلو با مرغ
نوعی پلوی خوش عطر با مرغ و کاری بپزید.

برای جلوگیری از تکراری شدن طعم خورش مرغ و تغییر در عطر و بوی غذا سرآشپز شبنم همدان برای این بخش یک پلوی متفاوت با مرغ را آموزش می دهد

مواد لازم برای تهیه کاری پلوبامرغ ( 4-6 نفر)
برنج  ٣ ليوان 
پياز  ١ عددمتوسط
فيله مرغ خردشده  ٥٠٠ گرم
روغن مايع  ١/٢ليوان
نمك  به ميزان لازم
ادويه كارى  ٢ قاشق سوپخورى
ادويه تندورى ماسالا  ١قاشق سوپخورى
زيره.  ١قاشق سوپخورى
زعفران دم كرده  ١قاشق سوپخورى
كره  ٥٠گرم

طرزتهيه:
برنج را خيس كرده و آبكش كنيد.
مرغ را پاك كرده و بشوييد به قطعات دلخواه خرد كنيد سپس با ٢ قاشق سوپخورى روغن مايع ومقدارى نمك مزه دار كرده و به مدت ٢ ساعت در يخچال بگذاريد.
فر را روى ١٨٠درجه سانتى گراد (٣٥٠درجه فارنهايت)  روشن كنيد تا گرم شود .پنجره فر را يك طبقه پايين تر از وسط قرار دهيد( سينى لعابى متحرك كف فر بماند.)
برنج را در قابلمه اى مناسب با ٢/٣ ادريه كارى، تندورى ماسالاو زيره مخلوط كرده ، روى برنج ٣ قاشق سوپخورى روغن و زعفران دم كرده ريخته و در فر دم بگذاريد.
داخل تابه اى پياز چهارگوش ريز خرد شده را با ٣-٢ قاشق سوپخورى روغن تفت دهيد تا پياز نرم و شفاف شود،قطعات مرغ را اضافه كرده ٣-٢ دقيقه تفت دهيد تا بپزد باقى ادويه را با مرغ مخلوط كرده ١/٢ ليوان آب اضافه كنيد و پس از ٣-٢ جوش از روى حرارت برداريد.
مقدارى از برنج را در ديس بكشيد مرغ را اضافه كرده و با باقى برنج رويش را بپوشانيد. كره آب شده را روى برنج ريخته و سرو كنيد.

امیدوارم از عطر و طعم این غذا لذت ببرید

انتهای پیام / 

دیدگاه شما

آخرین اخبار